Catering na bankiet firmowy
Szczecin
Catering na bankiecie firmowym to fundament udanej imprezy. Zaufaj firmie z wieloletnim doświadczeniem
Catering na bankiet firmowy
Szczecin
Na udane przyjęcie w formie bankietu wpływa wiele czynników, ale jednym z kluczowych elementów jest smaczne i odpowiednio dobrane jedzenie. Ważne jest by potrawy nie tylko dobrze smakowały, ale również by kusiły swoim wyglądem i zapachem. Bankiet to uroczyste przyjęcie, w którym każdy detal ma znaczenie – również sposób podania serwowanych dań. Nasze doświadczenie pozwala nam zadbać o każdy detal Twojego przyjęcia. Tworząc potrawy, przekąski bankietowe, nasz zespół doskonale wie, w jaki sposób zadowolić gości by kosztując naszych dań mogli poczuć się wyjątkowo.
Menu konsultujemy indywidualnie z klientem, ze szczegółami omawiając rodzaje smaków, jakie mają dominować w kuchni. Nie ograniczamy się do tradycyjnych potraw – popularnością cieszą się zwłaszcza nowoczesne przekąski, przyrządzone ze świeżych i apetycznych składników. Na specjalne życzenie możemy zorganizować również dodatkowe atrakcje, dzięki którym bankiet firmowy zamieni się w niezapomniany spektakl wrażeń.
Zapytaj o ofertę
Do każdego klienta podchodzimy indywidualnie
Menu zawsze
wg preferencji Waszych gości
Organizacja bankietów firmowych
Wyjątkowe wydarzenia w biznesie należy uczcić w szczególny sposób. Nasza agencja od wielu lat zajmuje się kompleksową organizacją bankietów firmowych na najwyższym poziomie. Z wielką przyjemnością zaplanujemy eventy biznesowe, które staną się najlepszą wizytówką Twojej marki. Dysponujemy odpowiednim zapleczem technicznym, dzięki czemu spełnimy wszystkie potrzeby pomysłodawców imprezy. Nasz wykwalifikowany zespół zadba o każdy detal, a niezawodny szef kuchni zatroszczy się o wyjątkowy smak całej imprezy.
Bankiet firmowy, wystawiany z okazji szczególnych wydarzeń, zasługuje na odświętną oprawę. Każdy element musi być zaplanowany w najmniejszym detalu. Choć posiadamy ogromne doświadczenie w organizacji tego rodzaju przyjęć, to jesteśmy stale otwarci na propozycje naszych gości. Uwzględnimy indywidualne potrzeby, aby każde wydarzenie przebiegało komfortowo i bez zakłóceń. Forma eventu może różnić się w zależności od pory roku. W sezonie letnim istnieje możliwość organizacji bankietu firmowego w specjalnie przygotowanym i udekorowanym namiocie.
Przykładowy catering na wesele
Zupa:
Tradycyjny rosół z kury z makaronem 250 ml
Krem pomidorowy z mozzarellą 250 ml
Krem z białych warzyw z grzanką 250 ml
Danie główne :
Grillowany filet z kurczaka na świeżym szpinaku w śmietanie 180 g
Polędwiczka wieprzowa ze szparagami w sosie ziołowym 180 g
Devolay z masłem ziołowym 180 g
Zrazy wołowe w sosie pieczeniowym 180 g
Konfitowane udko z kaczki ze śliwką 180 g
Dorsz z warzywami w sosie maślanym 180 g
Dodatki:
Ziemniaki gotowane podane z koperkiem i masłem 150 g
Pieczone ziemniaki z ziołami 150 g
Kluski śląskie z masłem 150 g
Zestaw trzech surówek (buraczki, colesław, marchewka) 150 g
Mix sałat w sosie vinegreatte 150 g
Warzywa grillowane 150 g
Przekąski zimne do wyboru:
Deska mix (sery i wędliny, mięsa pieczyste z owocami i bakaliami) 100 g
Croissanty z szynką parmeńską/camembertem/indykiem 100 g
Sałatka cezar z grillowanym kurczakiem i warzywami 100 g
Sałatka z mini mozzarellą, świeżym szpinakiem, pomidorami cherry i prażonym migdałem 100 g
Sałatka nicejska z tuńczykiem i jajkiem 100 g
Wrapy z tortilli z kremowym serkiem i grillowanym kurczakiem/wędzonym łososiem 100 g
Ciasto filo z wędzonym łososiem w zalewie cytrynowej 100 g
Makaronowa sałatka 100 g
Mini burgery z wołowiną/grillowanym kurczakiem/camembertem 100 g
Deser :
Mini pavlova z owocami 100 g
Sernik z białą czekolada + spód 100 g
Chia na mleku kokosowym z brzoskiwnią 100 g
Panna cotta z musem truskawkowym 100 g
Mus czekoladowy 100 g