Catering na piknik tematyczny
Szczecin
Na piknik firmowy wyczarujemy menu dostosowane do wybranej tematyki. Niezależnie od tego, jaki motyw przewodni został wybrany na piknikową imprezę, nasz zespół kucharzy przygotuje menu idealnie dopasowane do waszych potrzeb.
Catering na piknik tematyczny
Szczecin
Oferujemy wyjątkowy catering na tematyczne pikniki firmowe, który przeniesie Twoje wydarzenie na wyższy poziom. Nasze menu dostosowane jest do wybranego motywu, oferując kreatywne i smakowite dania, które idealnie komponują się z tematem pikniku. Od rustykalnych przekąsek na piknik w stylu country, po egzotyczne smaki na piknik w tropikalnym klimacie – każda potrawa przygotowana jest z najwyższą starannością i świeżych, lokalnych składników. Nasz doświadczony zespół zadba o kompleksową obsługę i estetyczną aranżację, aby każdy detal współgrał z wybraną koncepcją. Skontaktuj się z nami, aby stworzyć niezapomniane, tematyczne doświadczenie dla Twoich pracowników.
Zapytaj o ofertę
Do każdego klienta podchodzimy indywidualnie
Menu zawsze
wg preferencji Waszych gości
Organizacja pikniku tematycznego Szczecin
Nasza agencja eventowa to idealny partner do stworzenia wydarzenia, które wzmocni więzi w zespole i dostarczy mnóstwo radości. Dzięki bogatemu doświadczeniu w organizacji pikników tematycznych potrafimy sprostać najbardziej wymagającym oczekiwaniom. Przez lata zorganizowaliśmy setki udanych imprez, zdobywając zaufanie wielu firm.
Nasz zespół składa się ze specjalistów, którzy z pasją i zaangażowaniem podchodzą do każdego wydarzenia. Od koordynatorów, przez animatorów, aż po techników – wszyscy dbają o to, aby każdy detal był perfekcyjny, a uczestnicy byli zadowoleni.
(edit) Przykładowy catering na wesele
(edit) Powitanie winem musującym i toast
Uroczysta kolacja tradycyjna z dwudaniowym daniem głównym i dwoma daniami nocnymi
Zupa: (jedna zupa do wyboru)
Rosół domowy z kury z makaronem 350 ml.
Zupa krem z pomidorów z kluskami mozzarelli 350ml
Zupa grzybowa z makaronem350ml
Danie główne 150g/50g
Karkówka pieczona w sosie z wypieku 50%
Tradycyjny kotlet schabowy 50%
Faworki drobiowe z bekonem 50%
Dodatki do dania głównego:300g/osoba
Ziemniaki purre z koprem
Kasza gryczana z cebulką
Ziemniaki pieczone
Mix sałat z sosem vinegret
Marchewka baby karmelizowana w miodzie
Przekąski zimne:
Galaretki drobiowe100g/osoba
Deska mięs pieczystych: 100g/osoba
Schab pieczony z morelą
Karkówka pieczona w ziołach
Śliwka pieczona w bekonie
Pasztet pieczony z żurawiną
Sałatka Caprese 50g/osoba
Sałatka brokułowa z jajkiem i kukurydzą 50g/osoba
Śledzik w oleju z cebulką i zielonym pieprzem 50g/osoba
Piramida owoców 100g/osoba
Wybór ciast na bufecie 100g/osoba
Desery na bufecie (tiramisu i budyń malinowy z owocami) 1 szt./osoba
Dodatki do bufetu:
Marynowane warzywa
Pieczywo (3 rodzaje)
Sosy (czosnkowy, tatarski)
Chrzan, ćwikła.
Masło ziołowe
Napoje zimne:
Soki 1L/os
Napoje gazowane 1l/os
Woda mineralna 1L/os
Pierwsze danie nocne:
Pałki kurcząt pieczonych z pieczarkami 150g/osoba
Ryż gotowany z warzywami100g/osoba
Drugie danie nocne:
Żurek z kiełbasą i jajkiem250g/osoba
Pieczywo
Bufet kawowy:
Kawa
Herbata czarna i owocowa
Dodatki do napojów gorących (cytryna, cukier, mleczko)
Alkohol:
Wódka biała 0,5l/ osoba (żołądkowa gorzka, wyborowa, krupnik)
lub butelka wina włoskiego- czerwone, białe /osoba.