Posiłki regeneracyjne
Szczecin
Posiłki regeneracyjne dostarczane do miejsca pracy to komfort i wygoda, co przekłada się na zadowolenie pracowników. Pożywne jedzenie jest jednym z elementów, które mogą pozytywnie wpłynąć na atmosferę w pracy i relacje między członkami zespołu.
Posiłki regeneracyjne
Szczecin
Smaczny i pożywny posiłek wczesnym popołudniem to doskonały sposób na szybką regenerację energii. Jest to szczególnie ważne w czasie pracy, zarówno fizycznej, jak i biurowej. Warto przy tym porzucić niezdrowe przekąski i fastfoody na rzecz zdrowych produktów. Jeśli chcesz zadbać o to, by Twoi pracownicy mogli zjeść pożywny i smaczny posiłek, postaw na lunch na wynos w U.Studio.
Zapytaj o ofertę
Do każdego klienta podchodzimy indywidualnie
Menu zawsze
wg preferencji Waszych gości
Doświadczone zaplecze osobowe
Nasz zespół składa się z doświadczonych kucharzy, którzy specjalizują się w przygotowywaniu zdrowych i pożywnych posiłków. Dzięki ich wiedzy i pasji do gotowania, każdy posiłek jest nie tylko smaczny, ale także pełen niezbędnych składników odżywczych.
Każdy posiłek jest starannie skomponowany, aby dostarczyć pracownikom odpowiednią ilość białka, węglowodanów, tłuszczów oraz witamin i minerałów. Dbamy o to, aby nasze dania były zbilansowane i wspierały regenerację organizmu po intensywnym dniu pracy.
(edit) Przykładowy catering na wesele
(edit)
Powitanie winem musującym i toast
Uroczysta kolacja tradycyjna z dwudaniowym daniem głównym i dwoma daniami nocnymi
Zupa: (jedna zupa do wyboru)
Rosół domowy z kury z makaronem 350 ml.
Zupa krem z pomidorów z kluskami mozzarelli 350ml
Zupa grzybowa z makaronem350ml
Danie główne 150g/50g
Karkówka pieczona w sosie z wypieku 50%
Tradycyjny kotlet schabowy 50%
Faworki drobiowe z bekonem 50%
Dodatki do dania głównego:300g/osoba
Ziemniaki purre z koprem
Kasza gryczana z cebulką
Ziemniaki pieczone
Mix sałat z sosem vinegret
Marchewka baby karmelizowana w miodzie
Przekąski zimne:
Galaretki drobiowe100g/osoba
Deska mięs pieczystych: 100g/osoba
Schab pieczony z morelą
Karkówka pieczona w ziołach
Śliwka pieczona w bekonie
Pasztet pieczony z żurawiną
Sałatka Caprese 50g/osoba
Sałatka brokułowa z jajkiem i kukurydzą 50g/osoba
Śledzik w oleju z cebulką i zielonym pieprzem 50g/osoba
Piramida owoców 100g/osoba
Wybór ciast na bufecie 100g/osoba
Desery na bufecie (tiramisu i budyń malinowy z owocami) 1 szt./osoba
Dodatki do bufetu:
Marynowane warzywa
Pieczywo (3 rodzaje)
Sosy (czosnkowy, tatarski)
Chrzan, ćwikła.
Masło ziołowe
Napoje zimne:
Soki 1L/os
Napoje gazowane 1l/os
Woda mineralna 1L/os
Pierwsze danie nocne:
Pałki kurcząt pieczonych z pieczarkami 150g/osoba
Ryż gotowany z warzywami100g/osoba
Drugie danie nocne:
Żurek z kiełbasą i jajkiem250g/osoba
Pieczywo
Bufet kawowy:
Kawa
Herbata czarna i owocowa
Dodatki do napojów gorących (cytryna, cukier, mleczko)
Alkohol:
Wódka biała 0,5l/ osoba (żołądkowa gorzka, wyborowa, krupnik)
lub butelka wina włoskiego- czerwone, białe /osoba.