Catering wielkanocny
Szczecin
Oferta cateringu wielkanocnego obejmuje szeroki wybór tradycyjnych dań wielkanocnych przygotowanych przez doświadczonych kucharzy. Oferta skierowana jest do klientów indwidualnych oraz do firm.
Catering wielkanocny
Szczecin
Wielkanoc to czas radości, odrodzenia i spotkań z rodziną. Aby móc w pełni cieszyć się tym wyjątkowymi chwilami, nasza firma przygotowała specjalną ofertę cateringu wielkanocnego. Dzięki nam możesz w pełni skupić się na czasie spędzonym z najbliższymi, nie martwiąc się o przygotowanie świątecznych smakołyków.
Nasza oferta obejmuje szeroki wybór tradycyjnych potraw wielkanocnych, które wprowadzą prawdziwie świąteczny nastrój. Oferujemy między innymi:
- żurek z białą kiełbasą i jajkiem – aromatyczna zupa będąca symbolem wielkanocnego stołu
- białą kiełbasę – tradycyjnie gotowaną lub pieczoną, idealną na świąteczne śniadanie
- pasztet wielkanocny – delikatny i aromatyczny z dodatkiem przypraw i ziół
- jajka faszerowane – różnorodne nadzienia, które zadowolą każde podniebienie
- sałatkę jarzynową – klasyczną, która gości na każdym polskim stole
- pieczoną szynkę – soczystą i aromatyczną
- babkę wielkanocną – tradycyjny, puszysty wypiek idealny do kawy i herbaty
- mazurek – słodkie ciasto, bogato zdobione, wypełnione różnorodnymi nadzieniami
Dodatkowo oferujemy wybór dań wegetariańskich, wegańskich, bezglutenowych dostosowanych do indywidualnych wymagań.
Dostarczamy potrawy bezpośrednio do domu, dbając o to, aby były świeże i gotowe do podania.
Zapytaj o ofertę
Do każdego klienta podchodzimy indywidualnie
Menu zawsze
wg preferencji Waszych gości
Wygoda i jakość
Nasza oferta cateringu wielkanocnego pozwala cieszyć się świętami bez stresu i napięcia związanego z przygotowaniem świątecznych dań. Wszystkie potrawy są starannie przygotowane i pięknie podane, co dodatkowo wzbogaca świąteczną atmosferę.
Zaufaj naszemu doświadczeniu i pozwól nam zadbać o kulinarną oprawę twojego stołu wielkanocnego. Skontaktuj się z nami i dowiedzieć się więcej o naszej ofercie.
Przykładowy catering wielkanocny
(edit) Powitanie winem musującym i toast
Uroczysta kolacja tradycyjna z dwudaniowym daniem głównym i dwoma daniami nocnymi
Zupa: (jedna zupa do wyboru)
Rosół domowy z kury z makaronem 350 ml.
Zupa krem z pomidorów z kluskami mozzarelli 350ml
Zupa grzybowa z makaronem350ml
Danie główne 150g/50g
Karkówka pieczona w sosie z wypieku 50%
Tradycyjny kotlet schabowy 50%
Faworki drobiowe z bekonem 50%
Dodatki do dania głównego:300g/osoba
Ziemniaki purre z koprem
Kasza gryczana z cebulką
Ziemniaki pieczone
Mix sałat z sosem vinegret
Marchewka baby karmelizowana w miodzie
Przekąski zimne:
Galaretki drobiowe100g/osoba
Deska mięs pieczystych: 100g/osoba
Schab pieczony z morelą
Karkówka pieczona w ziołach
Śliwka pieczona w bekonie
Pasztet pieczony z żurawiną
Sałatka Caprese 50g/osoba
Sałatka brokułowa z jajkiem i kukurydzą 50g/osoba
Śledzik w oleju z cebulką i zielonym pieprzem 50g/osoba
Piramida owoców 100g/osoba
Wybór ciast na bufecie 100g/osoba
Desery na bufecie (tiramisu i budyń malinowy z owocami) 1 szt./osoba
Dodatki do bufetu:
Marynowane warzywa
Pieczywo (3 rodzaje)
Sosy (czosnkowy, tatarski)
Chrzan, ćwikła.
Masło ziołowe
Napoje zimne:
Soki 1L/os
Napoje gazowane 1l/os
Woda mineralna 1L/os
Pierwsze danie nocne:
Pałki kurcząt pieczonych z pieczarkami 150g/osoba
Ryż gotowany z warzywami100g/osoba
Drugie danie nocne:
Żurek z kiełbasą i jajkiem250g/osoba
Pieczywo
Bufet kawowy:
Kawa
Herbata czarna i owocowa
Dodatki do napojów gorących (cytryna, cukier, mleczko)
Alkohol:
Wódka biała 0,5l/ osoba (żołądkowa gorzka, wyborowa, krupnik)
lub butelka wina włoskiego- czerwone, białe /osoba.