Menu Bankiet 1

Napoje zimne:

– Woda gazowana i niegazowana w butelkach plastikowych

Napoje gorące:

– Kawa

– Herbata czarna i owocowa

Dodatki do napojów gorących: Śmietanka, cukier, mleczko, cytryna

BUFET CIEPŁY

Przekąski porcja = 60 g

– Panierowane pieczarki z serem mozarella 60g/os

– Fileciki z kurczaka w panierce słonecznikowo migdałowej z dipem ziołowym 60g/os

– Eskalopki cielęce w ciemnym sosie pieczeniowym 60g/os

– Roladki z sandacza z cukinią w sosie szafranowym 60g/os

– Medaliony z polędwiczki wieprzowej pod sosem śmietanowo-kurkowym 60g/os

Dodatki do przekąsek ciepłych:

– Pieczywo mieszane

– Kasza gryczana (75 g/os.)

– Ziemniaki pieczone (75 g/os.)

Przyprawy: sól, pieprz

BUFET ZIMNY finger food, Zakąski

– Ruloniki z łososia z twarożkiem ziołowym 60g/os

– Śledź w oleju 60g/os

– Ruloniki z tortilli z łososiem i serkiem twarożkowym 60g/os

– Rolada z kurczaka nadziewana suszonymi pomidorami 60g/os

– Ryba w galarecie 60g/os

Sałatki –

– Sałatka z siekaną piersią kurczaka i chrupiącymi warzywami 60g/os

– Sałatka ogórkowa z sosem śmietanowo-jogurtowym 60g/os

– Sałatka grecka 60g/os

– Surówka z młodej kapusty z koperkiem 60g/os

– Sałatka z tuńczyka 60g/os

BUFET DESEROWY

Desery :

– sernik i ciasto czekoladowe – 100g/os.

– Owoce 150 g/os.

– deser tiramisu 100g/os

Cena za osobę 90 zł

 ZUPA

– Kołduny w bulionie z koprem (250 ml/os.)

 

DANIE GŁÓWNE (łącznie z dodatkami około  500 g/os.)

– Półmisek mięs-wieprzowy, kotlet drwala duszony z bekonem, filet kurczaka smażony w płatkach kukurydzianych,

– łosoś pieczony podany na grillowanych jabłkach

DODATKI

– Ziemniaki pieczone w ziołach

– kluski kładzione z masłem

– mix sałat z vinagret

 

PRZEKĄSKI ZIMNE (łącznie 400 g/os.)

– Sałatka z pieczonym kurczakiem i ziołową grzanką

– Sakiewki łososia z serkiem chrzanowym i cytryną

– Pieczone pomidory z mozzarellą w oliwie z oliwek

– Miodowo-musztardowe roladki śledziowe

– Wędzona śliwka pieczona w boczku

– Koreczki z serem camembert i owocami

– pieczywo,

– masło,

– sos tatarski

 

 

DANIE WIECZORNE  (300 g/os.)

– Krokiet

– Tradycyjny barszcz czerwony

 

 

NAPOJE GORĄCE

– kawa z ekspresu,

– herbata czarna i owocowa

Dodatki do napojów gorących: mleko, cukier, cytryna

 

NAPOJE ZIMNE

– woda niegazowana z cytryną

– woda gazowana

– sok jabłkowy

– sok pomarańczowy

 

DESERY

– Piramida owoców cytrusowych (150 g/os.)

– Deser Chia z musem brzoskwiniowym (150 ml/os.)

– Krem czekoladowy z kokosem (150 ml/os.)

Cena za osobę 110 zł

Ta strona powinna być niewidoczna

Przez pasek zakładek goście mogą wejść w Bankiet (to jedyna strona z tekstem i zdjęciami). Tam ma pojawić się menu 1,2 i 3. 

Dodatkowa zakładka „menu bankiet” ma działać jak hiperłącze i przenosić w miejsce menu ( na zakładce bankiet ) 

Opcja z rozwijaniem jest ok. 

Dodaj tu swój tekst nagłówka

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.