Prywatka


Prywatka to jedno z najczęstszych przyjęć jakie organizujemy w zaciszu swojego domu czy też ogrodu. Są to zazwyczaj imprezy rodzinne, oraz w gronie przyjaciół. Tutaj wachlarz dań mamy obszerny od przekąsek po dania obiadowe czy tez wieczorowe. W zależności od waszych potrzeb jak i upodobań gości.
NAPOJE ZIMNE
– Woda gazowana i niegazowana w butelkach plastikowych
NAPOJE GORĄCE
– Kawa
– Herbata czarna i owocowa
Dodatki do napojów gorących: śmietanka, cukier, mleczko, cytryna
BUFET CIEPŁY
– Panierowane pieczarki z serem mozarella 60g/os
– Fileciki z kurczaka w panierce słonecznikowo migdałowej z dipem ziołowym 60g/os
– Eskalopki cielęce w ciemnym sosie pieczeniowym 60g/os
– Roladki z sandacza z cukinią w sosie szafranowym 60g/os
– Medaliony z polędwiczki wieprzowej pod sosem śmietanowo-kurkowym 60g/os
Dodatki do przekąsek ciepłych
– Pieczywo mieszane
– Kasza gryczana (75 g/os.)
– Ziemniaki pieczone (75 g/os.)
Przyprawy: sól, pieprz
BUFET ZIMNY finger food
– Ruloniki z łososia z twarożkiem ziołowym 60g/os
– Śledź w oleju 60g/os
– Ruloniki z tortilli z łososiem i serkiem twarożkowym 60g/os
– Rolada z kurczaka nadziewana suszonymi pomidorami 60g/os
– Ryba w galarecie 60g/os
Sałatki
– Sałatka z siekaną piersią kurczaka i chrupiącymi warzywami 60g/os
– Sałatka ogórkowa z sosem śmietanowo-jogurtowym 60g/os
– Sałatka grecka 60g/os
– Surówka z młodej kapusty z koperkiem 60g/os
– Sałatka z tuńczyka 60g/os
BUFET DESEROWY
– sernik i ciasto czekoladowe – 100g/os.
– Owoce 150 g/os.
– deser tiramisu 100g/os
Cena za osobę 90 zł
NAPOJE ZIMNE
– woda niegazowana z cytryną
– woda gazowana
– sok jabłkowy
– sok pomarańczowy
NAPOJE GORĄCE
– kawa z ekspresu,
– herbata czarna i owocowa
Dodatki do napojów gorących: mleko, cukier, cytryna
BUFET CIEPŁY
– Półmisek mięs-wieprzowy,
– kotlet drwala duszony z bekonem
– filet kurczaka smażony w płatkach kukurydzianych
– łosoś pieczony podany na grillowanych jabłkach
ZUPA
– Kołduny w bulionie z koprem (250 ml/os.)
Dodatki do przekąsek ciepłych
– Ziemniaki pieczone w ziołach
– kluski kładzione z masłem
– mix sałat z vinagret
BUFET ZIMNY finger food
– Sałatka z pieczonym kurczakiem i ziołową grzanką
– Sakiewki łososia z serkiem chrzanowym i cytryną
– Pieczone pomidory z mozzarellą w oliwie z oliwek
– Miodowo-musztardowe roladki śledziowe
– Wędzona śliwka pieczona w boczku
– Koreczki z serem camembert i owocami
Dodatki do bufetu zimnego
– pieczywo,
– masło,
– sos tatarski
DANIE WIECZORNE (300 g/os.)
– Krokiet
– Tradycyjny barszcz czerwony
BUFET DESEROWY
– Piramida owoców cytrusowych (150 g/os.)
– Deser Chia z musem brzoskwiniowym (150 ml/os.)
– Krem czekoladowy z kokosem (150 ml/os.)
Cena za osobę 110 zł