Menu Konferencja 1
Dodaj tu swój tekst nagłówka
Wariant 1
Serwis kawowy
– Kawa
– Herbata
– Woda w dyspenserach
– Soki w dyspenserach
– Ciasto 100g/os
Lunch
Zupa 250 ml/os.
– Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
Danie główne: (łącznie z dodatkami – 450-500 g/os.)
– Roladki drobiowe ze szpinakiem
Dodatki:
– Ziemniaki z wody
– Mix kasz z cebulką
Surówki: (łącznie – 150 g/os.)
– Surówka z buraczków
– Surówka colesław
Cena za osobę to 88 zł
Wariant II
MENU (forma stołu szwedzkiego)
Wariant 2
Zupa Rybna 250 ml/os.
Danie główne:
– Roladki z sandacza z cukinią w sosie a’la szafran 250 g/os
– Karkówka marynowana w ziołach w sosie z wypieku 250 g/os.
DODATKI (200 – 250 g/os.)
– ryż pilaw
-ziemniaki z koperkiem
– ogórek małosolny
PRZEKĄSKI ZIMNE (łącznie 300 g/os.)
– Świeże warzywa na winegret z serem feta i czarnymi oliwkami
– Sałatka z grillowanym kurczakiem
DESER
– Szarlotka (150 g/os.)
NAPOJE GORĄCE
– kawa rozpuszczalna,
– herbata czarna i owocowa
Dodatki do napojów gorących: mleko, cukier, cytryna, pokrojona w plastry
NAPOJE ZIMNE
– woda niegazowana z cytryną
Cena to 70 zł za osobę


Dodaj tu swój tekst nagłówka

Dodaj tu swój tekst nagłówka
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.