Menu Konferencja 1
Wariant 1
Serwis kawowy
– Kawa
– Herbata
– Woda w dyspenserach
– Soki w dyspenserach
– Ciasto 100g/os
Lunch
Zupa 250 ml/os.
– Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym
Danie główne: (łącznie z dodatkami – 450-500 g/os.)
– Roladki drobiowe ze szpinakiem
Dodatki:
– Ziemniaki z wody
– Mix kasz z cebulką
Surówki: (łącznie – 150 g/os.)
– Surówka z buraczków
– Surówka colesław
Cena za osobę to 88 zł
Wariant II
MENU (forma stołu szwedzkiego)
Wariant 2
Zupa Rybna 250 ml/os.
Danie główne:
– Roladki z sandacza z cukinią w sosie a’la szafran 250 g/os
– Karkówka marynowana w ziołach w sosie z wypieku 250 g/os.
DODATKI (200 – 250 g/os.)
– ryż pilaw
-ziemniaki z koperkiem
– ogórek małosolny
PRZEKĄSKI ZIMNE (łącznie 300 g/os.)
– Świeże warzywa na winegret z serem feta i czarnymi oliwkami
– Sałatka z grillowanym kurczakiem
DESER
– Szarlotka (150 g/os.)
NAPOJE GORĄCE
– kawa rozpuszczalna,
– herbata czarna i owocowa
Dodatki do napojów gorących: mleko, cukier, cytryna, pokrojona w plastry
NAPOJE ZIMNE
– woda niegazowana z cytryną
Cena to 70 zł za osobę