Menu Konferencja 1

Wariant 1
Serwis kawowy

– Kawa

– Herbata

– Woda w dyspenserach

– Soki w dyspenserach

– Ciasto 100g/os

 

Lunch

 Zupa  250 ml/os.

– Krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym

 

Danie główne: (łącznie z dodatkami – 450-500 g/os.)

– Roladki drobiowe ze szpinakiem

Dodatki:

– Ziemniaki z wody

– Mix kasz z cebulką

Surówki: (łącznie – 150 g/os.)

– Surówka z buraczków

– Surówka colesław

Cena za osobę  to 88 zł 

Wariant II

 

MENU (forma stołu szwedzkiego)

Wariant 2 

 Zupa Rybna 250 ml/os.

Danie główne:

– Roladki z sandacza z cukinią w sosie a’la szafran 250 g/os

– Karkówka marynowana w ziołach w sosie z wypieku 250 g/os.

 

DODATKI (200 – 250 g/os.)

– ryż pilaw

-ziemniaki z koperkiem

– ogórek małosolny

 

PRZEKĄSKI ZIMNE (łącznie 300 g/os.)

– Świeże warzywa na winegret z serem feta i czarnymi oliwkami

– Sałatka z grillowanym kurczakiem

 

DESER

– Szarlotka (150 g/os.)

 

NAPOJE GORĄCE

– kawa rozpuszczalna,

– herbata czarna i owocowa

 Dodatki do napojów gorących: mleko, cukier, cytryna, pokrojona w plastry

 

 NAPOJE ZIMNE

– woda niegazowana z cytryną

Cena to 70 zł za osobę