Ogromny Gar

W wielkim garze potrafimy ugotować dosłownie wszystko: potrawy regionalne, żury, barszcze, zupy rybne czy gulaszowe.  Potrawę  dostosujemy do gustów  naszego klienta, regionu kraju gdzie ma być zorganizowana impreza, ale także do pory roku (okres przedświąteczny – barszcze , zupy grzybowe, wakacyjny – grochówki, zupy rybne itd ). Ogromny gar to nie tylko niesamowite widowisko ale także przygotowanie ponad 12 000 porcji zupy lub innego dania w specjalnie do tego przeznaczonym garze o pojemności ponad 2000 litrów. W zależności od rodzaju potrawy i ilości porcji czas przygotowania może się różnić, jednak średnio wynosi on 5 godzin np. w przypadku 5000 porcji zupy rybnej. Nieodzownym warunkiem przygotowania cateringu jest dostęp do wody pitnej w odległości do 100 metrów od gara. Teren, na którym go postawimy musi być utwardzony.