Catering wigilijny
Szczecin

Catering wigilijny to propozycja skierowana do firm, a także do klientów indywidualnych.  

Catering wigilijny
Szczecin

Nasza agencja oferuje kompleksową usługę cateringu wigilijnego, która sprawi, że firmowa wigilia będzie niezapomniana i pełna świątecznego uroku.

Specjalnie na firmowe spotkania świąteczne przygotowaliśmy szeroki wybór tradycyjnych potraw wigilijnych m.in. barszcz czerwony z uszkami, pierogi z kapustą i grzybami, karp smażony i pieczony, śledzie w oleju, śmietanie, po kaszubsku, a także tradycyjne świąteczne słodkie wypieki.

Nasze dania nie tylko smakują wyśmienicie, ale także są pięknie podane.

u.studio

Zapytaj o ofertę

Do każdego klienta podchodzimy indywidualnie

Menu zawsze
wg preferencji Waszych gości

Catering na wesele Szczecin - memu

Zespół z doświadczeniem

Nasza firma cateringowa oferuje nie tylko wyjątkowe jedzenie. Na życzenie klienta zapewniamy również kompleksową obsługę  firmowych spotkań wigilijnych. Od przygotowania i dostarczenia potraw, po eleganckie podanie i sprzątanie – zajmiemy się wszystkim, abyś mógł skupić się na świętowaniu z zespołem.

Zapraszamy do kontaktu, aby omówić szczegóły i złożyć zamówienie.

u.studio
Catering Szczecin

(edit) Przykładowy catering wigilijny

Menu przykładowe

(edit) Powitanie winem musującym i toast

Uroczysta kolacja tradycyjna z dwudaniowym daniem głównym i dwoma daniami nocnymi

Zupa: (jedna zupa do wyboru)

Rosół domowy z kury z makaronem 350 ml.
Zupa krem z pomidorów z kluskami mozzarelli 350ml
Zupa grzybowa z makaronem350ml

Danie główne 150g/50g

Karkówka pieczona w sosie z wypieku 50%
Tradycyjny kotlet schabowy 50%
Faworki drobiowe z bekonem 50%

Dodatki do dania głównego:300g/osoba

Ziemniaki purre z koprem
Kasza gryczana z cebulką
Ziemniaki pieczone
Mix sałat z sosem vinegret
Marchewka baby karmelizowana w miodzie

Przekąski zimne:

Galaretki drobiowe100g/osoba
Deska mięs pieczystych: 100g/osoba

Schab pieczony z morelą
Karkówka pieczona w ziołach
Śliwka pieczona w bekonie
Pasztet pieczony z żurawiną

Sałatka Caprese 50g/osoba
Sałatka brokułowa z jajkiem i kukurydzą 50g/osoba
Śledzik w oleju z cebulką i zielonym pieprzem 50g/osoba

Piramida owoców 100g/osoba
Wybór ciast na bufecie 100g/osoba
Desery na bufecie (tiramisu i budyń malinowy z owocami) 1 szt./osoba

Dodatki do bufetu:
Marynowane warzywa
Pieczywo (3 rodzaje)
Sosy (czosnkowy, tatarski)
Chrzan, ćwikła.
Masło ziołowe

Napoje zimne:

Soki 1L/os
Napoje gazowane 1l/os
Woda mineralna 1L/os

Pierwsze danie nocne:

Pałki kurcząt pieczonych z pieczarkami 150g/osoba
Ryż gotowany z warzywami100g/osoba

Drugie danie nocne:

Żurek z kiełbasą i jajkiem250g/osoba
Pieczywo

Bufet kawowy:

Kawa
Herbata czarna i owocowa
Dodatki do napojów gorących (cytryna, cukier, mleczko)

Alkohol:

Wódka biała 0,5l/ osoba (żołądkowa gorzka, wyborowa, krupnik)
lub butelka wina włoskiego- czerwone, białe /osoba.

u.studio

Dziękujemy za przesłane zapytanie

odpowiemy tak szybko jak będzie możliwe. 
Jeżeli masz dodatkowe pytania lub sprawa jest pilna prosimy o kontakt telefoniczny: